ogb_biopanel

De duurzaamste contstructieplaten.

Start ook met gezond bouwen.

Boom. Hout. Plaat. Duurzaam bouwen begint met de keuze voor eerlijke materialen. Bouwmaterialen waar geen schadelijke gassen uit komen en waarvoor het milieu niet onnodig schade is aangedaan.

OGB en Biopanel van INROPA worden gefabriceerd met hout uit gecontroleerde houtkap. Hout waarvan de oorsprong bekend is en waarvoor geen bomen illegaal gekapt zijn. OGB en Biopanel constructieplaten worden geproduceerd van emissie-vrij resthout van houtzagerijen en worden samengesteld met speciaal ontwikkelde milieu-vriendelijke verlijming, die geen negatief effect heeft op de gezondheid en beter is dan iedere daarvoor geldende norm.

Technisch en esthetisch doen OGB en Biopanel van INROPA niet onder voor andere constructieve en esthetische platen. Veel waarden zijn aantoonbaar beter dan die van andere constructieplaten. En op het gebied van duurzaamheid, milieu-vriendelijkheid én gezondheid zijn ze onovertroffen.

OGB en Biopanel laten zich uitstekend combineren met de natuurlijke isolaties van INROPA voor vloeren, wanden en daken. Gezond, constructief én duurzaam. De prijs? Daarom hoef je het niet meer te laten. Start ook met gezond bouwen.